Huisdier verzekeren

Heeft u een hond of kat? Dan kunt u een zorgverzekering voor uw huisdier afsluiten. Hiermee verzekert u zich voor medische kosten, zoals de kosten van de dierenarts en ook medische behandelingen zoals vaccinatie en operaties. U kunt kiezen uit diverse huisdierenverzekeringen. Wij hebben een vergelijking gemaakt van de verschillende verzekeraars. De dekking varieert per aanbieder. Voor elke verzekering wordt ook een beoordeling wordt gegeven. U kunt aan de hand van deze vergelijking uw keuze bepalen.

Moet ik mijn hond of kat verzekeren?

Bepaal voor uzelf of u het nodig vindt om een verzekering af te sluiten. De medische kosten voor uw hond of kat kunnen namelijk opeens flink hoog zijn. Een behandeling bij een dierenarts bijvoorbeeld kan flink in de papieren lopen. U komt dan wellicht voor een lastige keuze te staan, om opeens vele honderden euro’s onverwacht te moeten uitgeven. U kunt natuurlijk zelf sparen voor onverwachte uitgaven, maar moet dan wel echt discipline hebben om dit risico te dekken.

Meer weten over welke dierenverzekeringen er zijn, en wat de kosten zijn? Kijk bij ons overzicht van huisdierenverzekeringen.

Beoordeel deze website
Mobiele versie afsluiten