Kies een dierenverzekering kieskeurig uit

De premies die verzekeraars rekenen voor een dierenverzekering liggen niet op één lijn. De verschillen zijn zelfs groot. Hetzelfde kun je zeggen over de kwaliteit van de dierenverzekeringen. Sommige verzekeraars bieden een uitgekleed pakket aan of laten de premie stijgen afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde dieren.

Verzekeringen kun je niet uitsluitend vergelijken op prijs. De kwaliteit is minimaal net zo belangrijk. Wij vergelijken voor jou dierenverzekeringen op prijs, waarbij de kwaliteit zeker niet wordt vergeten. Dit doen wij door het inzichtelijk maken van:

  • Tot welk bedrag je huisdier verzekerd is – Het maakt natuurlijk verschil of de dekking maximaal €3.500 of €5.000 bedraagt.
  • Wat is de kwaliteit van de dierenverzekering? – Dit geven wij aan door middel van sterren. Een verzekering met 5 sterren biedt de hoogste kwaliteit en 0 sterren de laagste kwaliteit

Wat zijn de valkuilen?

Er zijn verzekeraars die de premie voor de dierenverzekering laten stijgen bij het ouder worden van jouw huisdier. Deze verzekeringen krijgen in vergelijking met verzekeraars die dat niet doen een slechte beoordeling. Je gaat voor de laagste premie, maar je kiest ook voor de verzekeraar die een goede beoordeling krijgt.

Ga eerst vergelijken

Je kunt bij een willekeurige verzekeraar de dierenverzekering afsluiten, maar verstandig is het niet. Door te vergelijken krijg je niet alleen de goedkoopste verzekering, je krijgt ook inzicht in de kwaliteit van de verschillende verzekeringen. De laagste premie is niet heilig. Je moet voorkomen dat je er pas bij de dierenarts achter komt, welke kwaliteit jouw dierenverzekering biedt.

Beoordeel deze website

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten