OHRA

De OHRA huisdierenverzekering scoort goed bij consumenten. Al duizenden honden en katten zijn naar eigen zeggen verzekerd bij OHRA. U kunt kiezen uit diverse dekkingen voor uw hond of kat.

De voordelen van de OHRA Huisdierenverzekering zijn als volgt;
Lage premie
Uitgebreide dekking
Kies zelf uw dierenarts
U kunt alle rassen honden en katten verzekeren
Kosten online declareren

Lees meer informatie over de OHRA Huisdierenverzekering.

Premie

Een kattenverzekering van OHRA is er vanaf € 12,28 per maand. Een hondenverzekering is er vanaf € 19,15 per maand. De vermelde premies zijn ‘vanaf’-prijzen; deze zijn voor een kleine hond of kat en uitgaande van een basisdekking. De vermelde premies zijn geraamd door deze website op basis van een voorbeeldberekening. Bezoek de website van de verzekeraar voor de premie die voor u geldt. De premie genoemd op de website van de verzekeraar is te allen tijde leidend.

Klik hier voor een indicatie van de totale kosten bij een uitgebreide dekking

Premie

Kat Hond
Basisverzekering € 7,48 € 11,46
Aanvullende verzekeringen € 9,78 € 13,33
Eigen bijdrage (aanname) € 0,83 € 0,83
Assurantiebelasting € 3,62 € 5,21
Kosten per maand (Toelichting) € 21,72 € 30,83

De vermelde premies zijn geraamd door deze website op basis van een voorbeeldberekening. Bezoek de website van de verzekeraar voor de premie die voor u geldt. De premie genoemd op de website van de verzekeraar is te allen tijde leidend.

Dierenverzekering van OHRA

Voor het afsluiten van een dierenverzekering kun je terecht bij OHRA. Een dierenverzekering van deze verzekeraar heeft een groot aantal voordelen. Het grootste voordeel van OHRA is dat je altijd zelf je dierenarts mag kiezen. Je bent dus niet gebonden aan specifieke dierenartsen waar de verzekeraar contracten mee heeft. Daarnaast zijn bij OHRA alle rassen en kruisingen welkom, je kunt dus altijd een dierenverzekering afsluiten bij OHRA. De verzekeraar kent twee verschillende dierenverzekeringen, namelijk een hondenverzekering en kattenverzekering.

Dierenverzekeringspremie berekenen bij OHRA

Voordat je de dierenverzekeringspremie kunt berekenen bij OHRA moet je aantal gegevens invullen. Bij het berekenen van de premie zal om de volgende gegevens worden gevraagd:

 • De naam van het huisdier
 • Het ras van de hond/kat
 • De geboortedatum van de hond/kat
 • De gezinssituatie
Na het invullen van deze gegevens kun je kiezen uit 3 verschillende dekkingsvormen. Allereerst is er de basis dierenverzekering, waarbij de maximale vergoeding voor ziektekosten €2.500 per jaar is. Bij deze verzekeringsvorm is een consult van de dierenarts en alle noodzakelijke operaties verzekerd. De tweede verzekeringsvorm is de plus dierenverzekering. Hierbij is het maximaal verzekerde bedrag €3.500 per jaar. Tot slot is er nog de top dierenverzekering, waarbij jouw huisdier tot een bedrag van €5.000 per jaar is verzekerd en waarbij aandoeningen aan heupen en ellebogen van het huisdier ook zijn verzekerd.

De verschillende verzekeringsvormen zijn nog verder uit te breiden. Zo kun je ook de kosten voor vaccinaties en gebit of crematie van het huisdier verzekeren. Tot slot kun je er ook voor kiezen om bij OHRA een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

OHRA dierenverzekering afsluiten

Na het invullen van de gegevens en het selecteren van de gewenste verzekeringsvorm, kun je binnen één muisklik jouw huisdier verzekeren. Binnen enkele dagen krijg je de verzekeringspolis thuisgestuurd, waaruit blijkt dat jouw huisdier is verzekerd. Lees nu meer over de OHRA dierenverzekering.

Kernwoorden: ohara verzekering, mijn ohra declaratie

 

6 gedachten over “OHRA”

 1. Goede dag Mevrouw, Meneer,

  Ik heb 2 Franse Bulldogjes en het teefje is van het jaar 2009 en een reutje van 2011.
  Kunnen zij met een aanvullende Dierenverzekering bij U inschrijven.
  Ik kreeg deze informatie namelijk van een kennis die vroeger een viervoeter bij U verzekerd had oké.

  Met vriendelijke groet,

  Menno Karens.

   
 2. Beste bezoeker,
  U kunt terecht bij de OHRA klantenservice voor meer informatie over de OHRA hondenverzekering.
  Redactie Dierenverzekeringen.org

   
 3. Beste Nadia,
  Verzekeringen worden per land aangeboden. Wij adviseren je om een Belgische verzekeraar te kiezen.
  Redactie Dierenverzekeringen.org

   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten