Online dierenverzekering afsluiten

Uit onderzoek blijkt dat er steeds meer baasjes zijn die hun hond of kat laten verzekeren tegen ziektekosten middels een dierenverzekering. Medische kosten bij een huisdier komen namelijk altijd onverwachts en kunnen heel hoog oplopen. Soms zijn de kosten zo hoog dat deze kosten niet meer kunnen worden opgehoest en is er geen andere keuze dan het dier in te laten slapen.

Premie huisdierenverzekering

Op zich zijn de premiekosten van een dierenverzekering relatief laag. De kosten hangen af van de leeftijd van het huisdier. Hoe jonger het huisdier is op het moment dat de verzekering wordt afgesloten hoe goedkoper de premie is. Ook spelen het ras en het gewicht een belangrijke factor bij de hoogte van de premie.

Kan mijn hond of kat verzekerd worden?

Welke hondenrassen en kattenrassen kunnen verzekerd worden? Niet alle katten- en hondenrassen kunnen worden verzekerd. Sommige rassen lopen zo’n groot risico op een bepaalde ziekte of afwijking dat ze niet verzekerd kunnen worden. Voor hondenrassen geldt dat Berner Sennenhonden, Chihuahua’s, Cocker Spaniel, Duitse Herder en Rottweilers in ieder geval kunnen worden verzekerd. Voor kattenrassen geldt dat de American Shorthair, Burmees, Europese Korthaar, de Perzische Kat en de Siamees in ieder geval verzekerd kunnen worden.

Vergelijk online dierenverzekeringen

Er zijn veel verschillende aanbieders die een dierenverzekering aanbieden. De meeste dierenverzekeringen zijn op het internet te vinden en daardoor kun je ze heel makkelijk met elkaar vergelijken. Het online afsluiten van een dierenverzekering kan hierdoor heel voordelig zijn.

Beoordeel deze website

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten