Opvang huisdier tijdens vakantie

De grootste aanbieder van vakantiereizen, D-reizen, biedt de mogelijkheid om tijdens het boeken van een vakantie, tegelijk een dierenhotel te boeken. Een goed initiatief, want vaak denken diereneigenaren pas op het laatst aan het regelen van een dierenpension. Consumenten kunnen bij het kiezen van hun reis, tegelijk een opvang voor hun huisdier boeken. D-reizen claimt dat zij een keuze bieden uit de mooiste en leukste dierenhotels van Nederland.

Dierenhotel voor vakantie

U wordt doorverwezen naar huisdieropvang tijdens je vakantie. Deze vergelijker heeft een verrassend breed aanbod aan dierenpensions. Er kan worden gekozen tussen allerlei soorten dierenpensions; van rustige kattenpensions tot tehuizen voor actieve honden. Heeft uw kat of poes moeite om weken lang met andere katten samen te wonen? Er is ook de mogelijkheid voor individuele privé-kamers.

Ziektekosten tijdens verblijf

Krijgt uw kat of hond tijdens de vakantie te maken met ziekte? En is een behandeling nodig of opname bij een dierenarts? Het pension kan dan hogere kosten aan u rekenen. Dan wordt dit vaak al gedekt via de huisdierenverzekering. Vraag dit voor de vakantie even na bij het dierenpension, en bij uw verzekeraar. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Beoordeel deze website
Mobiele versie afsluiten